Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pád Lanovky 1992 - Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal / Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, .

Já si pamatuji nehodu na kabinkové lanovce na skalnaté pleso v roce 1992 Na palube vtedy desaťročnej lanovky s kapacitou 40 miest bolo 43 ľudí vrátane . Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil. Porucha lanovky v rakouském kaprunu je považována za nejděsivější a největší tragédii svého druhu.

Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal
Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal from img.cas.sk
Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. V únoru zahynulo 12 lidí v lavině poblíž chamonix. Porucha lanovky v rakouském kaprunu je považována za nejděsivější a největší tragédii svého druhu. Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil. Na palube vtedy desaťročnej lanovky s kapacitou 40 miest bolo 43 ľudí vrátane . Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . Lanovka spadla z výšky približne 20 metrov.

Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 .

Rok 1999 opravdu nebyl pro zemi galského kohouta ten nejšťastnější. Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes . Pád lanovky na horu mottarone v taliansku. Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil. Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. Lanovka vede na štart, kde se lomí a dále pokračovala rovnoběžně s původní lanovkou. Lanovka spadla z výšky približne 20 metrov. Já si pamatuji nehodu na kabinkové lanovce na skalnaté pleso v roce 1992 Trasa vedie na štart, kde sa lomí a ďalej prebieha rovnobežne s pôvodnou lanovkou. Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . 29, tatranské matliare, lomnický štít, pri kontrole lanovky. Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 .

Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . 29, tatranské matliare, lomnický štít, pri kontrole lanovky. Trasa vedie na štart, kde sa lomí a ďalej prebieha rovnobežne s pôvodnou lanovkou. Já si pamatuji nehodu na kabinkové lanovce na skalnaté pleso v roce 1992

Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal
Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal from img.cas.sk
Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 . Já si pamatuji nehodu na kabinkové lanovce na skalnaté pleso v roce 1992 Lanovka vede na štart, kde se lomí a dále pokračovala rovnoběžně s původní lanovkou. Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes . Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . Rok 1999 opravdu nebyl pro zemi galského kohouta ten nejšťastnější. Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes.

29, tatranské matliare, lomnický štít, pri kontrole lanovky.

Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes . Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil. Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. Na palube vtedy desaťročnej lanovky s kapacitou 40 miest bolo 43 ľudí vrátane . Já si pamatuji nehodu na kabinkové lanovce na skalnaté pleso v roce 1992 Trasa vedie na štart, kde sa lomí a ďalej prebieha rovnobežne s pôvodnou lanovkou. Rok 1999 opravdu nebyl pro zemi galského kohouta ten nejšťastnější. Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 . 29, tatranské matliare, lomnický štít, pri kontrole lanovky. Pád lanovky na horu mottarone v taliansku. Porucha lanovky v rakouském kaprunu je považována za nejděsivější a největší tragédii svého druhu. Lanovka vede na štart, kde se lomí a dále pokračovala rovnoběžně s původní lanovkou. V únoru zahynulo 12 lidí v lavině poblíž chamonix.

Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 . Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. V únoru zahynulo 12 lidí v lavině poblíž chamonix. Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom.

Trasa vedie na štart, kde sa lomí a ďalej prebieha rovnobežne s pôvodnou lanovkou. Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal
Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal from img.cas.sk
Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes . Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 . Porucha lanovky v rakouském kaprunu je považována za nejděsivější a největší tragédii svého druhu. Rok 1999 opravdu nebyl pro zemi galského kohouta ten nejšťastnější. Trasa vedie na štart, kde sa lomí a ďalej prebieha rovnobežne s pôvodnou lanovkou. Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil.

Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes.

Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, . Horný úsek visutej lanovky od skalnatého plesa až na druhý najvyšší. V únoru zahynulo 12 lidí v lavině poblíž chamonix. Neštěstí se odehrálo 11 listopadu roku 2000 . Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes . Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil. Po vážnej nehode v roku 1992 bola táto lanovka modernizovaná a slúži dodnes. Pád lanovky na horu mottarone v taliansku. Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Lanovka vede na štart, kde se lomí a dále pokračovala rovnoběžně s původní lanovkou. Já si pamatuji nehodu na kabinkové lanovce na skalnaté pleso v roce 1992 Na palube vtedy desaťročnej lanovky s kapacitou 40 miest bolo 43 ľudí vrátane . Rok 1999 opravdu nebyl pro zemi galského kohouta ten nejšťastnější.

Pád Lanovky 1992 - Tatry si pripomínajú smutné výročie: Pád lanovky vzal / Po vážnej nehode v roku 1992, keď sa na nej zabili študenti, .. V únoru zahynulo 12 lidí v lavině poblíž chamonix. Tragédiu zavŕšil pád trojtonového stĺpa, ktorý gondolu rozdrvil. Pád lanovky na horu mottarone v taliansku. Lanovka sa zrútila a skĺzla dolu svahom. Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes .

Na palube vtedy desaťročnej lanovky s kapacitou 40 miest bolo 43 ľudí vrátane  pád lanovky. Po vážné nehodě v roce 1992 byla tato lanovka modernizovaná a slouží dodnes .